WWW.ESZPERANTÓ.HU

A bank nyereségének egy részét te át tudod irányítani az eszperantó támogatására!

Egy furcsa segítő bankkártya

Te tudtad, hogy úgy is segítheted az eszperantót, hogy neked egy filléredbe nem kerül? – sőt valójában te is jól jársz...!

Bankot úgy is lehet működtetni, hogy nem hivalkodó bankfiókokat építenek, hanem rábízzák az ügyfelekre, hogy ők maguk osszák szét a nyereség egy részét a szerintük fontos célokra!

Így lehet támogatni az olyan közhasznú szervezeteket is, mint pl. az Eszperantó Alapítvány is!

Ez azt jelenti, hogy minden egyes bankkártyás vásárlásod után a bank 3 ezrelék jutalékot jóvá ír az Eszperantó Alapítvány számláján!

Vagyis a bank lemond a nyereségének egy részéről - és Te ezt az Eszperantó Alapítványhoz irányítod úgy, hogy ez neked egy filléredbe nem kerül! - Köszönjük neked a támogatást, a banknak pedig a lehetőséget!

Ha te is Magnet-bankos vagy, akkor

  • laptopon vagy asztali számítógépen lépjél be az internetes bankolási fiókodba,
  • majd ott a baloldali menüben keresd meg a "Közösségi funkciók" menüpontot (telefonon ez sajnos hiányzik), illetve azon belül a "Segítő bankkártya" gombot.

A bankkártyád kiválasztása után keresd meg az Eszperantó Alapítvány logóját ( --> a "Civil szervezetek" címszó alatt a keresőbe írd be az "eszperantó" szót), majd kattints rá, válaszd ki, és jelöld meg őt kedvez­ménye­zettnek!

Ehhez persze az kell, hogy legyen neked is Magnet bankos bankkártyád - amit én is őszintén tudok javasolni, hiszen nekünk már évek óta itt van minden bank­szám­lánk... – alapítványként is – és bevallom, magánemberként is... *1

Ha még nem a Magnet-nél vezeted a számládat és a mindennapos bank­kár­tyá­dat, akkor látogass el a http://www.magnetbank.hu oldalra, ahol egy webkamera segítségével kimozdulás nélkül is tudsz számlát nyitni. *2


Az alapítvány tevékenységét termé­szete­sen többféle módon is tudod támogatni. Például:

  • Az itt leírt segítő bankkártya segítségével.
  • Az szja jövedelemadó 1 %-áról az Alapítvány számára rendelkezel. Adószámunk: 19664761-1-43
  • Havonta vagy időszakonként egy kisebb összeg rendszeres átutalásával támogatod az Alapítványt. Erre jó lehetőséget biztosít a Magnet Bank "egyéni adományozási programja"!
  • Ha módod van rá, egy konkrét összeget közvetlenül is tudsz adományozni. A számlaszámunk: 16200144-18516517
  • A legnagyobb segítséget az jelenti, ha személyesen veszel részt eszperantó rendezvények és nyelvi programok szervezésében illetve az Eszperantó Alapítvány működtetésében! *3


  1. *1 - A havi számlavezetési díj magánszemélyeknek becsületkassza elven működik, vagyis amennyit neked megér...!
  2. *2 - Az aktuális kondíciós listát, azaz a banki költségek listáját ITT találod.
  3. *3 - Hetente van szervezői megbeszélés az interneten. A részletekhez keress meg személyesen a alapitvany@eszperanto.hu címen! (Szilvási László)


Szívesen állunk a rendelkezésedre:

Eszperantó Alapítvány
HU-1193 Budapest, Leiningen u. 4. térkép
Telefon/fax:  06-1  –  282.88.85

Skype: "eszperanto"

Levélküldés:

.