Interaktív eszperantó tanfolyam

LINGVO–Studio - alapítva: 1984-ben


BEIRATKOZÁS

Díjak, költségek

A tanfolyamdíj a normál 6 hónapos hozzáférésre 56.000 Ft, ennek befizetése 6 hónapra ad neked teljes hozzáférést a tanfolyami anyaghoz. A belépéshez szükséges jelszót a tanfolyamdíj beérkezése után küldjük el a részedre.

A normál 6 hónapos időszak után, ha nem értél a tananyag végére, vagy még nem akarsz elmenni vizsgázni, vagy ha nem sikerült a vizsgád és ismételni akarsz, egy 3 hónapra szóló hosszabbítás 36.000 Ft-ba kerül.

A tanfolyamdíjat banki átutalással tudod befizetni a bankszámlánkra: Magnet-Bank, 16200144-18516517, Eszperantó Alapítvány (közleményben: Internetes tanfolyam + a te neved)


Javasoljuk, hogy a netes beiratkozás után a www.eszperanto-konyvesbolt.hu oldalon szerezd be a tanfolyami anyagból készül tankönyvet is, hiszen nem mindig ülsz a számítógép mellett. De ha már rendelsz, célszerű a szótárakra is gondolni, és körülnézni más kiadványok között is.


BEIRATKOZÁSI LAP
internetes eszperantó tanfolyam

"


 


Garanciavállalás

Garantáljuk, hogy az itt megadott adataidat teljes mértékben bizalmasan kezeljük, azokat a törvényi kötelességen túl semmilyen harmadik fél részére ki nem adjuk, és azokat kizárólag a Budapesti Eszperantó Központ keretén belül az eszperantó tanulásával, hasznosításával kapcsolatban használjuk!


A tanfolyamról röviden

Próbáld ki az első leckét!

Részletes leírás - információ

Résztvételi szabályok

Beiratkozás

Korábbi hallgatók levelei

Magunkról

Belépés a tanfolyamhoz